Skip to content
chiropractorzeist

Chiropractie Driebergen

Woonachtig in de buurt van Driebergen? Chiropractiepraktijk Zeist – MoveWell is gemakkelijk bereikbaar en bevindt zich in Zeist. Chiropractie Zeist – MoveWell biedt een team van gespecialiseerde professionals, waaronder chiropractoren, fysiotherapeuten en oefentherapeuten, die zich richten op de behandeling van nek- en rugklachten. Dankzij onze innovatieve aanpak en multidisciplinaire expertise is Chiropractie Zeist – MoveWell een gewaardeerd adres voor verwijzers, en trekken wij patiënten met complexe rug- en nekproblemen vanuit heel Nederland aan.

Waarom Chiropractie Zeist - Movewell?

Chiropractiepraktijk MoveWell is dé specialist op het gebied van rug- en nekklachten, maar biedt ook behandelingen voor diverse andere klachten. Onze chiropractor bij MoveWell beheerst een breed scala aan specifieke technieken om de bewegingsvrijheid van gewrichten te herstellen en te optimaliseren.

Samenwerking tussen chiropractie, fysiotherapie en oefentherapie

Bij MoveWell vindt u een team van chiropractoren, fysiotherapeuten en oefentherapeuten, waardoor we altijd de optimale route naar herstel kunnen bepalen. Soms is chiropractie alleen voldoende, maar vaak combineren we verschillende therapieën om de beste resultaten te bereiken. Chiropractiepraktijk MoveWell biedt deskundige zorg waar u zich comfortabel bij voelt. Ons motto, ‘Move Well, Feel Better’, weerspiegelt onze toewijding aan uw welzijn.

chiropractiezeist

Wij bieden een complete aanpak!

Uw klacht wordt veelal op 3 manieren beoordeeld door ons.

Beweging

Een correcte beweging is cruciaal. De eerste stap is het mobiliseren en bevorderen van bewegingsvrijheid, wat de druk op de gewrichten vermindert en soepele bewegingen mogelijk maakt.

Stabiliseren

Een stabiele wervelkolom is cruciaal voor een goede lichaamsbeheersing. De rug bevat talrijke spieren, en wanneer sommige spieren te sterk worden terwijl andere minder actief zijn, kunnen er klachten ontstaan.

Funtioneren

Het is essentieel dat uw lichaam goed functioneert in het dagelijks leven. Om uw spierconditie te behouden en soepel te blijven bewegen, kunnen we u oefeningen en houdingsadviezen meegeven. Deze adviezen helpen bij het ontwikkelen van een gezond beweeggedrag, wat de kans op terugkerende klachten aanzienlijk vermindert.

Wie zijn onze chiropractoren?

Sten-Hofstad-1

Sten Hofstad

Sten Hofstad komt uit een familie waarin beide ouders werkzaam waren in de gezondheidszorg.
De keuze voor een carrière in de gezondheidszorg was voor hem vanzelfsprekend.
Hij voltooide zijn vijfjarige universitaire opleiding
in Engeland in 2007 met succes.

Elias Knusten

Met jarenlange ervaring en een passie voor het helpen van anderen, heb ik talloze mensen kunnen helpen hun doelen te bereiken. Of het nu gaat om het verminderen van pijn, het verbeteren van de mobiliteit of gewoon om mensen te helpen een comfortabeler leven te leiden, ik ben toegewijd aan het bieden van uitgebreide zorg in een ondersteunende context.

team-movewell

Chiropractie Zeist - MoveWell

Wilt u weten hoe een van onze specialisten u kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Onze missie is om u vrij van klachten en optimaal in beweging te houden. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Chiropractie Zeist - MoveWell?

Uw privacy en uw persoonsgegevens

Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgegevens.

 1. Uw persoonsgegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.
 2. Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen wij die vooraf aan u.
 3. Uw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst. (WGBO)
 4. U kunt de n.a.w. (naam, adres, woonplaats) van u gegevens bekijken.
 5. Als u vindt dat deze gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen uw gegevens aan te passen.
 6. U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen/verwerken. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen.
 7. U kunt bij ons bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken. U krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met uw persoonsgegevens.
 8. Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg.
 9. Wij houden ons aan de bewaartermijn van de WGBO.
 10. Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.
 11. U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste en volledige registratie van uw (medische) gegevens.