Sten-Hofstad-1

Sten Hofstad

Wie is Sten Hofstad?

Sten Hofstad komt uit een familie waarin beide ouders werkzaam waren in de gezondheidszorg. De keuze voor een carrière in de gezondheidszorg was voor hem vanzelfsprekend. Hij voltooide zijn vijfjarige universitaire opleiding in Engeland in 2007 met succes. Met veel passie werkte Sten de daaropvolgende acht jaar in Amsterdam.

Na zijn tijd in Amsterdam richtte Sten Hofstad de praktijk MoveWell op in het Medisch Centrum Dudokpark in Hilversum. MoveWell biedt naast chiropractie ook fysiotherapie, revalidatie en fitness aan. Dit centrum is gegroeid tot een rugexpertise centrum waar 500 mensen per week vanuit het hele land naar toekomen.

Gesprek met de heer Dietiker

“De heer Dietiker en ik hebben onze visies op de gezondheid en herstel van de rug- en nekklachten uitvoerig besproken. In Nederland staat de heer Dietiker bekend. Het geeft daarom een enorme positieve impulse om chiropractie Zeist te morgen voortzetten.”

Met een lach naar werk en naar huis

“Chiropractie geeft veel voldoening omdat ik zie hoeveel verschil een chiropractor kan maken in iemands leven,” zegt Sten. In zijn praktijk behandelt hij een breed scala aan klachten, van de onderrug tot de nek en van pols- tot teenklachten. De oorzaken variëren enorm, van houdingsproblemen (zoals een slechte zithouding op de bank of achter de computer) tot werkgerelateerde issues (zwaar fysiek werk of juist zittend bureauwerk). “Het is telkens een uitdaging om de klachten te verlichten en de onderliggende oorzaak te vinden.”

In de MoveWell Hilversum en Zeist kan hij zo zijn belangrijkste doel bereiken: een snel en goed herstel van zijn patiënten. De praktijk is uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van chiropractie, fysiotherapie en revalidatie, waardoor hij zijn patiënten optimaal kan ondersteunen.