Skip to content
chiropractorzeist

Chiropractie Soesterberg

Welkom op de officiële website van Chiropractie Zeist – MoveWell. Onze praktijk staat bekend om haar holistische benadering van gezondheid. Op deze pagina zullen wij u meer hierover vertellen. Bent u gevestigd in Soesterberg? Dan zijn wij dé chiropractiepraktijk die gespecialiseerd is in het behandelen van rug- en nekklachten, evenals andere bewegingsgerelateerde problemen. Bent u geïnteresseerd? Verken dan gerust onze website of neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Wat is Chiropractie?

Chiropractie is een discipline binnen de gezondheidszorg die zich richt op het bewegingsapparaat. Binnen de chiropractie zijn diverse behandelingstechnieken beschikbaar, waarvan de manipulatietechniek een van de meest bekende is vanwege de effectiviteit bij rugklachten.

Chiropractoren passen een combinatie van behandelingstechnieken toe, afgestemd op de specifieke behoeften van de patiënt. Na een grondig onderzoek en een uitgebreid vraaggesprek stelt de chiropractor een behandelplan op om de klachten aan te pakken. Vaak wordt geadviseerd om dit te combineren met oefentherapie, afhankelijk van de individuele behoeften van de patiënt en het type klacht.

Wanneer heeft u baat bij Chiropractie?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor chiropractische zorg bij Chiropractie Zeist – MoveWell, zelfs als u in Soesterberg woont. Wij behandelen vooral patiënten met diverse klachten, zoals:

 • Rugpijn, inclusief spit, acute en chronische rugpijn, ischias en rughernia
 • Nekpijn, waaronder acute en chronische nekpijn en nekhernia
 • Hoofdpijn
 • Repetitive strain injury (RSI)
 • Werk- en sportblessures
 • Klachten gerelateerd aan artrose
 • Bewegingsproblemen tijdens de zwangerschap, zoals lage rugpijn en bekkenklachten
 • Beperkte bewegingsmogelijkheden in de rug, schouders, nek of andere gewrichten

Bij Chiropractie Zeist – MoveWell bieden we gespecialiseerde zorg om u te helpen bij deze specifieke gezondheidsproblemen.

Waarom MoveWell de perfecte aanpak heeft

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de benadering van rug- en nekklachten vaak niet voldoende effectief is met alleen houdingsleer, oefentherapie, massage of specifieke chiropractische druktechnieken. De combinatie van deze verschillende technieken blijkt echter vaak essentieel voor een effectief herstel, langdurige verbetering en vooral het voorkomen van terugkerende klachten. Bij MoveWell staat juist deze combinatie van Chiropractie en Oefentherapie, met een focus op Rugrevalidatie, centraal in onze aanpak.

MijnOefening en MoveWell

 

Naast onze uitgebreide behandeling bieden wij doorgaans ook een informatief pakket voor thuisgebruik aan. Via onze website, MijnOefening.nl, stellen wij patiënten online naslagwerk ter beschikking met op maat gemaakte oefeningen en adviezen. Dit naslagwerk is altijd beschikbaar voor raadpleging, zodat u het op elk gewenst moment kunt bekijken.

Wie zijn onze chiropractoren?

Sten-Hofstad-1

Sten Hofstad

Sten Hofstad komt uit een familie waarin beide ouders werkzaam waren in de gezondheidszorg.
De keuze voor een carrière in de gezondheidszorg was voor hem vanzelfsprekend.
Hij voltooide zijn vijfjarige universitaire opleiding
in Engeland in 2007 met succes.

Elias Knusten

Met jarenlange ervaring en een passie voor het helpen van anderen, heb ik talloze mensen kunnen helpen hun doelen te bereiken. Of het nu gaat om het verminderen van pijn, het verbeteren van de mobiliteit of gewoon om mensen te helpen een comfortabeler leven te leiden, ik ben toegewijd aan het bieden van uitgebreide zorg in een ondersteunende context.

team-movewell

Chiropractie

Wilt u weten hoe een van onze specialisten u kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Onze missie is om u vrij van klachten en optimaal in beweging te houden. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Chiropractie Zeist - MoveWell?

Uw privacy en uw persoonsgegevens

Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgegevens.

 1. Uw persoonsgegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.
 2. Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen wij die vooraf aan u.
 3. Uw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst. (WGBO)
 4. U kunt de n.a.w. (naam, adres, woonplaats) van u gegevens bekijken.
 5. Als u vindt dat deze gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen uw gegevens aan te passen.
 6. U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen/verwerken. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen.
 7. U kunt bij ons bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken. U krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met uw persoonsgegevens.
 8. Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg.
 9. Wij houden ons aan de bewaartermijn van de WGBO.
 10. Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.
 11. U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste en volledige registratie van uw (medische) gegevens.