Skip to content

Chiropractie Utrecht (Oost)

Als u in de regio Utrecht woont, is Chiropractie Zeist – MoveWell gemakkelijk toegankelijk. Ons gespecialiseerde praktijk verwelkomt momenteel veel inwoners uit Utrecht. Bij Chiropractie Zeist – MoveWell vindt u niet alleen ervaren chiropractors, die experts zijn in rug- en nekklachten, maar ook professionals op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie.

Wat is chiropractie?

Om goed te begrijpen hoe wij te werk gaan binnen de chiropractie, is het van belang om te weten waar een chiropractor zich voornamelijk op richt. De chiropractor behandelt voornamelijk klachten die te maken hebben met de rug en nek, met speciale aandacht voor de wervelkolom.

Binnen de chiropractie wordt zorgvuldig gekeken naar de interactie tussen de gewrichten, spierfuncties en het zenuwstelsel.

Waarom naar MoveWell?

Chiropractiepraktijk MoveWell is gespecialiseerd in de behandeling van rug- en nekklachten en maakt gebruik van geavanceerde apparatuur. Daarnaast kunt u bij MoveWell terecht voor diverse andere klachten. De chiropractor van MoveWell beheerst een breed scala aan specifieke technieken om gewrichtsbewegingen te corrigeren en te verbeteren.

Bij MoveWell ligt de nadruk van de chiropractor op het optimaliseren van je fysieke bewegingsvrijheid. Als je beperkt wordt door pijn of andere klachten, zet onze chiropractor diverse zachte druktechnieken in om deze beperkingen te verhelpen. Onze slogan weerspiegelt dit streven: MoveWell Feel Better.

Wat wordt er geboden bij MoveWell?

Chiropractie is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan een breed scala aan klachten effectief behandelen.

Mobiliseren

De eerste stap is het bevorderen van mobiliteit en bewegingsvrijheid. Dit vermindert de druk op de gewrichten, waardoor het bewegen soepeler verloopt.

Stabiliseren

In de tweede fase gaat u aan de slag met gespecialiseerde trainingsapparatuur om de stabiliteit van uw lichaam te verbeteren. Deze moderne technologie van MoveWell richt zich specifiek op het trainen van de kleinere spieren, die essentieel zijn voor een stabiele lichaamshouding.

Functioneren

De derde stap is gericht op het optimaliseren van de lichaamsfuncties. Het is belangrijk dat uw lichaam weer goed functioneert in het dagelijks leven. U krijgt specifieke oefeningen en houdingsadvies om uw opgebouwde spierconditie te behouden en uw bewegingsvrijheid te verbeteren. Deze houdingsadviezen bevorderen gezond beweeggedrag, wat helpt om toekomstige klachten te voorkomen.

Wie zijn onze chiropractoren?

Sten-Hofstad-1

Sten Hofstad

Sten Hofstad komt uit een familie waarin beide ouders werkzaam waren in de gezondheidszorg.
De keuze voor een carrière in de gezondheidszorg was voor hem vanzelfsprekend.
Hij voltooide zijn vijfjarige universitaire opleiding
in Engeland in 2007 met succes.

Elias Knusten

Met jarenlange ervaring en een passie voor het helpen van anderen, heb ik talloze mensen kunnen helpen hun doelen te bereiken. Of het nu gaat om het verminderen van pijn, het verbeteren van de mobiliteit of gewoon om mensen te helpen een comfortabeler leven te leiden, ik ben toegewijd aan het bieden van uitgebreide zorg in een ondersteunende context.

team-movewell

Chiropractie

Wilt u weten hoe een van onze specialisten u kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Onze missie is om u vrij van klachten en optimaal in beweging te houden. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Chiropractie Zeist - MoveWell?

Uw privacy en uw persoonsgegevens

Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgegevens.

 1. Uw persoonsgegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.
 2. Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen wij die vooraf aan u.
 3. Uw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst. (WGBO)
 4. U kunt de n.a.w. (naam, adres, woonplaats) van u gegevens bekijken.
 5. Als u vindt dat deze gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen uw gegevens aan te passen.
 6. U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen/verwerken. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen.
 7. U kunt bij ons bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken. U krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met uw persoonsgegevens.
 8. Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg.
 9. Wij houden ons aan de bewaartermijn van de WGBO.
 10. Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.
 11. U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste en volledige registratie van uw (medische) gegevens.