Skip to content

Chiropractie Bunnik

Woont u in de omgeving van Bunnik? Dan is Chiropractiepraktijk Zeist – MoveWell eenvoudig te bereiken. Chiropractie Zeist – MoveWell bevindt zich in Zeist en heeft een team van gespecialiseerde chiropractoren, fysiotherapeuten en oefentherapeuten voor de behandeling van nek- en rugklachten. Door onze innovatieve werkwijze en verschillende disciplines, is Chiropractie Zeist – MoveWell een betrouwbaar adres voor verwijzers en ontvangen wij patiënten met complexe rug- en nekklachten uit heel Nederland.

Waarom kiezen voor Chiropractie Zeist - MoveWell?

MoveWell, uw specialist in chiropractie, richt zich voornamelijk op de behandeling van rug- en nekklachten met behulp van geavanceerde apparatuur. Bij MoveWell kunt u echter ook terecht voor diverse andere klachten. Onze chiropractor beschikt over een uitgebreid scala aan specifieke technieken om gewrichtsbewegingen effectief te corrigeren en uw gezondheid te optimaliseren.

Drie stappen om beter te worden

Met ons 3-stappen programma richt Chiropractiepraktijk MoveWell zich niet alleen op uw klacht, maar ook op de onderliggende oorzaak. Onze chiropractor neemt de tijd om naar uw verhaal te luisteren en stemt de behandeling volledig af op uw behoeften. Hierdoor biedt MoveWell deskundige zorg waarin u zich op uw gemak voelt. Wij geloven sterk in ons motto: ‘Move Well, Feel Better’.

Wat is het 'In 3 stappen beter plan'?

Chiropractie is geschikt voor mensen van alle leeftijden en vrijwel elke klacht kan effectief behandeld worden door een ervaren chiropractor.

Bij Chiropractie MoveWell hanteren we een gestructureerd 3-stappen programma om klachten aan te pakken:

Mobiliseren

chiropractorzeist

In de eerste fase focussen we op mobilisatie en het herstellen van bewegingsvrijheid. Dit vermindert de druk op de gewrichten, wat bijdraagt aan soepeler bewegen.

Stabiliseren

In de tweede fase van ons programma werkt u met geavanceerde trainingsapparatuur om de stabiliteit van uw lichaam te verbeteren. Deze exclusieve apparatuur bij MoveWell is ontworpen om specifiek de kleinere spieren aan te pakken die verantwoordelijk zijn voor stabiliteit.

Functioneren

chiropractiezeist

De laatste fase van ons programma concentreert zich op het optimaal laten functioneren van uw lichaam. Ons doel is om uw lichaam weer goed te laten functioneren in uw dagelijks leven. We voorzien u van specifieke oefeningen en houdingsadviezen om uw spierconditie te behouden en soepel te blijven bewegen. Deze adviezen bevorderen gezond beweeggedrag en verminderen de kans op terugkerende klachten aanzienlijk.

Wie zijn onze chiropractoren?

Sten-Hofstad-1

Sten Hofstad

Sten Hofstad komt uit een familie waarin beide ouders werkzaam waren in de gezondheidszorg.
De keuze voor een carrière in de gezondheidszorg was voor hem vanzelfsprekend.
Hij voltooide zijn vijfjarige universitaire opleiding
in Engeland in 2007 met succes.

Elias Knusten

Met jarenlange ervaring en een passie voor het helpen van anderen, heb ik talloze mensen kunnen helpen hun doelen te bereiken. Of het nu gaat om het verminderen van pijn, het verbeteren van de mobiliteit of gewoon om mensen te helpen een comfortabeler leven te leiden, ik ben toegewijd aan het bieden van uitgebreide zorg in een ondersteunende context.

team-movewell

Chiropractie

Wilt u weten hoe een van onze specialisten u kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Onze missie is om u vrij van klachten en optimaal in beweging te houden. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Chiropractie Zeist - MoveWell?

Uw privacy en uw persoonsgegevens

Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgegevens.

 1. Uw persoonsgegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.
 2. Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen wij die vooraf aan u.
 3. Uw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst. (WGBO)
 4. U kunt de n.a.w. (naam, adres, woonplaats) van u gegevens bekijken.
 5. Als u vindt dat deze gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen uw gegevens aan te passen.
 6. U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen/verwerken. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen.
 7. U kunt bij ons bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken. U krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met uw persoonsgegevens.
 8. Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg.
 9. Wij houden ons aan de bewaartermijn van de WGBO.
 10. Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.
 11. U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste en volledige registratie van uw (medische) gegevens.