Chiropractor Dietiker

Geachte heer/ mevrouw,

Een waardevolle voortzetting van de chiropractische zorg in Zeist is van groot belang. Ik heb hierna gezocht voor alle patiënten in mijn praktijk.

Aandacht voor de patiënt staat altijd centraal. Als één van de eerste chiropractoren in Nederland, ben ik dankbaar geweest dat ik zó lang dit prachtige beroep heb kunnen beoefenen. Zoals u wellicht weet is de tijd gekomen dat ik moet stoppen en gelukkig heb ik praktijk MoveWell uit Hilversum gevonden, een praktijk met dezelfde chiropractische passie en instelling die Chiropractie Zeist overneemt. 

Chiropractie MoveWell is een praktijk waarin chiropractie ondersteunt kan worden door fysiotherapie en oefentherapie. De combinatie van therapieën zoals MoveWell’s rugrevalidatie en rugscholing kan optimaal werken voor de totale aanpak van rug- en nekklachten. Door de werkwijze passend bij de tijd van nu, raad ik u chiropractie MoveWell graag aan.

Als u elders onder behandeling bent of geen chiropractie nodig heeft, dan is deze brief alleen ter informatie of wellicht nuttig voor andere geïnteresseerden in uw omgeving.

U bent in goede handen.

Met vriendelijke groet,

   

F.J. Dietiker DC

Chiropractor/voormalig praktijkeigenaar Chiropractie Zeist

Chiropractor Dietiker