Maak kennis met ons team

team-f-j-dietiker

F.J. Dietiker

Chiropractor
Chiropractor F.J. Dietiker is één van de pioniers binnen de chiropractie in Nederland. De heer Dietiker heeft de opleiding tot chiropractor gevolgd aan de Cleveland Chiropractic College te Los Angeles, California en begin 1976 afgestudeerd. Hij is tevens eigenaar van de praktijk in Zeist.
team-a-nath

A. Nath

Chiropractor
Chiropractor A. Nath studeerde in 2012 af als chiropractor aan de universiteit van Glamorgan in Wales. Door haar interesse in mens én dier, studeerde zij in 2014 af als Veterinair chiropractor aan de International Academy of Veterinary Chiropractic (IAVC).
team-j-straver

Joyce Straver

Assistente
Praktijkassistente Joyce heeft veel ervaring opgebouwd in diverse zorg- en welzijnsinstellingen. Zij houdt zich bezig met allerhande regelzaken binnen de praktijk. Zij vindt het een boeiende baan waar de mens centraal staat en dat is precies wat zij ambieert.

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband met: Tevens bestaat er een samenwerkingsverband met collega D.E. de Koekkoek in Laren (N-H) , telefoonnummer: 035-5387753

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er die ons team komt versterken.

Als praktijkassistent ben je het visitekaartje van de praktijk, zowel in real life als aan de telefoon. Daarnaast ondersteun je de chiropractor door het uitvoeren van baliewerkzaamheden, administratieve werkzaamheden en het geven van voorlichting over chiropractie en gezondheid. Je werkt actief mee aan nieuwe ontwikkelingen in de praktijk, streeft continu naar verbetering en zorgt voor een prettige sfeer. Je werkzaamheden worden volgens protocollen en richtlijnen zelfstandig verricht.

Profiel kandidaat
Je bent enthousiast, flexibel (bij ziekte/vakantie collega) en je hebt goede sociale vaardigheden. Je straalt professionaliteit uit, weet wat representativiteit inhoudt en kan zelfstandig werken.

Wat wij vragen

 • Minimaal HAVO/MBO-4 niveau
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Onze internationale patiënten kun jij in het Engels te woord staan;
 • Kennis en ervaring met telefoonbediening en MS Office;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie en ervaring met het programma Medikad is een pre.

Wat wij bieden

 • Wij bieden een afwisselende functie voor gemiddeld 12 uur per week en/of als invalkracht voor overige uren;
 • Werktijden tussen 8.15 en 17.00 uur, exacte uren in overleg;
 • Een veelzijdige baan in een professionele chiropractiepraktijk;
 • Een tijdelijk contract met intentie op verlenging bij goed functioneren;
 • Een marktconform salaris;
 • Parttime dienstverband.

Reactie
Ben jij die assistent die ons nieuwe visitekaartje wordt, kun je goed met mensen omgaan en snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden, mail dan je sollicitatiebrief met CV naar info@chiropractiezeist.nl t.n.v. mw. J. Straver