Chiropractie Zeist - MoveWell heet u van harte welkom!

Maak nu eenvoudig en snel een afspraak via onze online-agenda. U kunt ons ook telefonisch bereiken of een bericht achterlaten via het contactformulier hieronder.

Is de online-agenda volgeboekt? Geen zorgen! Bel ons gerust. We doen altijd ons uiterste best om u binnen 24 uur een afspraak te geven bij één van onze specialisten.

Onze chiropractoren staan voor u klaar. Klik op online inboeken voor de beschikbare chiropractor in Chiropractie Zeist

team-movewell

Contact mogelijkheden

Online inboeken

Online reserveren is makkelijk en kan wanneer u het wilt. Het maakt niet uit hoe laat het is, onze agenda is altijd toegankelijk voor u.

Let op: gezien de overname willen wij graag meer tijd aanbieden dan normaal.

Er zijn 4 soorten consulten beschikbaar.

1. Regulier consult: U bent eerder geweest in de praktijk bij de chiropractoren van MoveWell.

2. Nieuw consult: U bent geheel nieuw in de praktijk.

Voor de oud patiënten van Erik Dietiker, Anasuya Nath en Nadia Cloete:

3. Kennismakingsconsult: U bent eerder in de praktijk van chiropractie Zeist geweest. De eerste periode van de overname, bieden wij kosteloze kennismakingsconsulten aan.
Hierin kunt u kennismaken met de chiropractor. U kunt uw klacht bespreken en
kort laten onderzoeken, het behandelplan kan vervolgens doorgesproken worden
(er is dan geen tijd voor behandeling).

4. Uitgebreid regulier consult: U bent eerder in de praktijk van chiropractie Zeist geweest, echter kent u de chiropractoren van MoveWell nog niet. Uw behandelingen van de vorige chiropractoren worden doorgenomen. Wij boeken meer tijd uit om u goed te helpen. Kosten zijn hetzelfde als een regulier consult

Telefonisch

Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u andere vragen?
Ons team staat dagelijks klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 030 69 552 69. We staan u graag te woord.

Per e-mail

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur gerust een e-mail naar info@movewell.nl. U kunt ons ook eenvoudig bereiken via het contactformulier onderaan deze pagina.

Contactformulier

Benieuwd hoe een van onze chiropractor u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!